Transportno podjetje Intertour Straža d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1991 s privatnim kapitalom in se je že od začetka usmerilo s svojimi transportnimi storitvami na tržišča zahodne Evrope. V več kot 20 letnem delovanju se je podjetje hitro razvijalo na vseh področjih transportnih storitev skupaj s pomočjo in sodelovanjem naših rednih domačih in tujih naročnikov. Prilagajali smo naše storitve in kapacitete njihovim zahtevam, s tem pa smo si pridobili dolgoletno zaupanje. Za večino naših rednih naročnikov smo postali t.i. hišni prevoznik in skrbimo za vse njihove transportne in delno tudi druge logistične potrebe.

Redno sledimo in uveljavljamo vse zahteve sodobnega transportnega trga skladno s tehničnimi in ekološkimi standardi EU z dodatnim izpopolnjevanjem logističnega know-how v razvoju lastnega voznega parka in transportne storitve, kar se na koncu odraža z dodano kvaliteto opravljene transportne storitve.

Naše stalna naloga je optimizacija celotne transportne storitve, stalno povečevanje naše konkurenčnosti s hitro odzivnostjo na vse spremembe in zahteve transportnega trga, povečevanje deleža dodatnih logističnih storitev in širitev na nova tržišča.

Politika kakovosti po ISO 9001:2015 >>

ZANESLJIVOST

Našo politiko gradimo na medsebojnem zaupanju izvajalca in naročnika, na vsestranski podpori in strokovnem sodelovanju v transportnem in logističnem procesu. S tem vam zagotavljamo, da bo vaše naročilo transportne storitve opravljeno v skladu z vsemi vašimi potrebami in željami, v naročeni kvaliteti in roku ob primerni ceni. Pokličite nas in se prepričajte!